Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven?

Dat is afhankelijk van het type show, hoe groot het publiek is, hoe lang de show duurt, de locatie en afstand. De prijzen zijn op aanvraag! Vul het aanvraagformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Ben je in heel Nederland beschikbaar voor optredens?

Jazeker, ik treed met plezier door heel Nederland op! En met enige regelmaat trouwens ook over de grens!

Ben je een professionele goochelaar?

Ik heb naast het goochelen geen ander beroep. Mijn inkomsten komen uit het goochelen en entertainen van kinderen en families. Dit doe ik inmiddels fulltime.  

Het is lastig te definieren wat een professional precies is, maar wanneer ik denk aan kernwoorden zoals: vakmanschap, autonomie, creativiteit, verantwoordelijkheid en uitstraling mag je inderdaad concluderen dat ik een professionele goochelaar ben. Gek hé? Ik sta er zelf ook van te kijken!

 

Goochel jij ook voor volwassenen?

Sinds januari 2019 goochel ik alleen nog maar voor kinderen en families (dus gezelschappen met volwassenen en kinderen). Ik treed niet op voor groepen met alleen volwassenen. 

Is het leuk voor oudere kinderen?

Jazeker! Ik heb shows die alleen gericht zijn op kinderen in de bovenbouw (van 8-12 jaar). Deze shows zitten vol humor, interactie en goocheltrucs die passend zijn bij de leeftijd van de kinderen.

Bij een publiek van kinderen tussen de 4 en 12 jaar (basisschool leeftijd) zitten er genoeg verassingen en grapjes, die ook de oudere kinderen en volwassenen zullen vermaken en verassen. 

Is er ook een show voor peuters?

Voor de oudere peuters is er ook een goochelshow. Ervaring leert dat kinderen vanaf ongeveer 2,5 erg genieten van de shows. Voor kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar is er een goochelshow! Deze is op maat gemaakt, zodat hij aansluit bij hun belevenis, humor en begrip. 

Interesse of nog vragen?

Neem gerust even contact met me op en wellicht kan ik je vragen beantwoorden of kunnen we een leuke show plannen!

Contact