Reviews

Er zijn al veel tevreden klanten geweest, zie hieronder een aantal ervaringen van anderen

Joost wist jong en oud aan het lachen te krijgen.

Hij haalde bij elke act steeds 1 of meer kinderen uit het publiek. Joost wist de kinderen goed te betrekken bij de act en de kinderen genoten er zichtbaar van. Kortom: een aanrader.

Joost was fantastisch tijdens de Fakkeltocht

Joost was fantastisch tijdens de Fakkeltocht. De act helemaal aangepast aan de tijd van Bethlehem 2017 jaar geleden 

Joost is een geniale man

Joost is een geniale man, die met veel passie kwam goochelen op de multiculturele jongerenkampen van stichting Gave. Zowel voor Nederlanders als net nieuw gekomen Nederlanders is het erg leuk. Zijn woordjes grapjes zal niet iedereen snappen vanwege de gebrekkige taalkennis maar zijn kunsten zijn voor iedereen zichtbaar en een raadsel! Joost enorm bedankt!

Door Janneke Berg van Maanen op Facebook

Het was super een dikke aanrader

Ik had Joost al eerder gezien bij onze kinderopvang. Vandaag tijdens de koreinworkshopdag deelde Joost naast zijn toffe trucs ook zijn verhaal achter het goochelen. Het was super een dikke aanrader.

De kids zaten echt in een constante lachstuip

Joost, wat was je goed vanmiddag op het kinderfeestje van Thabo! De kids zaten echt in een constante lachstuip, en trouwens, wij volwassenen lagen ook in een deuk. Fantastisch!

Een echte aanrader!!!

Goochelaar Joost is echt een fantastische goochelaar die er vanaf minuut 1 een feestje voor maakt voor de kids (en ouders). Een echte aanrader!!!

Door Roelfke Buitink-van de Pol op Facebook

Geweldig entertainment voor jong en oud!

Geweldig entertainment voor jong en oud! Joost heeft op ons 12,5 jarig huwelijksfeest een geweldige show gegeven. Klapstuk van de avond!

Wat een fantastische show heeft Goochelaar Joost neergezet

Wat een fantastische show heeft Goochelar Joost neergezet op Camping de Wije Werelt. Het theater zat helemaal vol! Zelfs voor de volwassenen was het leuk om naar te kijken. De kinderen hebben de hele avond nog nagepraat over de goochelaar. Zeker een aanrader!

Wat hebben de kinderen ontzettend genoten van de show

Van de week is goochelaar Joost bij ons op BSO Bijdehandjes geweest! Wat hebben de kinderen ontzettend genoten van de show. Nogmaals hartelijk dank!!

Wij nodigen hem zeker nog een keer uit!

Vorige week is Joost bij ons op de buitenschoolse opvang geweest. Het was lachen gieren brullen! Wij nodigen hem zeker nog een keer uit!

Door Sylvia Wolbink Borgmeijer op Facebook

Fantastisch, ook als het gaat om interactie en humor tijdens de act!

Fantastisch, niet alleen wat betreft goochelen, ook als het gaat om interactie en humor tijdens de act!

Joost communiceert en regelt alles ook heel professioneel en is erg klantgericht

Wij hebben een erg geslaagd feest gehad met goochelaar Joost en 11 4-6 jarige kids. Kinderen non-stop aan het lachen, hij weet ze heel goed te betrekken en toch orde te houden, hij is grappig en doet leuke trucs. Van begin tot eind een succes. Joost communiceert en regelt alles ook heel professioneel en is erg klantgericht. Heel erg genoten en erg aan te raden.

Echt super leuk! Kindjes hebben in een deuk gelegen

Echt super leuk! Kindjes hebben in een deuk gelegen

Betrekt alle kinderen erbij en doet het onwijs leuk! Hij krijgt iedereen aan het lachen

Was was het super leuk!! Het was de hoogtepunt van de middag. Die pretgezichtjes waren goud waard. Betrekt alle kinderen erbij en doet het onwijs leuk!! Hij krijgt iedereen aan het lachen

Door Natasja Lieftink Dijkhuizen op Facebook

Het was geweldig! Wat een enthousiasme!

Het was geweldig! Wat een enthousiasme!

Goochelaar Joost was just fantastic! 5 million stars!

Goochelaar Joost was just fantastic! He came for my daughter's birthday and I cannot stress enough how awesome he was with all the kids. very professional business-wise and very silly and engaging performance-wise. 5 million stars!

Tijdens de acts scant hij de kids zo goed, dat hij ze enorm goed inschatten en daarop kan inspelen. Geweldig!

Goochelaar Joost, weet iedereen aan het lachen te maken; jong en oud! Hij weet hoe hij in moet spelen op de kinderen. Tijdens de acts scant hij de kids zo goed, dat hij ze enorm goed inschatten en daarop kan inspelen. Geweldig!

Het was voor jong en oud een plezier om naar te kijken

Goochelaar Joost heeft voor onze kindercarnaval een super leuke show gegeven. Het was voor jong en oud een plezier om naar te kijken, kinderen worden ook mee genomen in de acts die hij doet. Het was een super leuke middag.

De kinderen ( ruim 180!!) hebben aan een stuk genoten van de energie en goochelkunsten van Joost

Joost heeft een optreden verzorgd op ons kindercarnaval . De kinderen ( ruim 180!!) hebben 45 minuten geboeid aan een stuk genoten van de energie en goochelkunsten van Joost. Het optreden van Joost past op ieder feest !

De kinderen kwamen thuis met prachtige verhalen over het feestje met goochelaar Joost

Goochelaar Joost is zeer professioneel. Maakt zowel de kinderen als de volwassenen aan het lachen. De controle over zoveel kinderen houden lijkt voor Joost geen enkel probleem. De kinderen kwamen thuis met prachtige verhalen over het feestje met goochelaar Joost. Zeer tevreden! Een echte aanrader voor een kinderfeestje

Iedereen die op zoek is naar een super grappige en professionele goochelaar, aarzel niet en boek deze man!

Iedereen die op zoek is naar een super grappige en professionele goochelaar, aarzel niet en boek deze man! Geweldig leuke trucs afgestemd op ´t publiek. In dit geval hingen 9 kleuters (en 2 ouders) 45 minuten lang aan zijn lippen. Er is ontzettend veel gelachen. De show is interactief, iedereen komt aan de beurt. Echt ´n aanrader!
Ook het contact voor en na is professioneel, Joost komt zijn afspraken na en heeft zijn zaken goed voor elkaar. Heel fijn!