Reviews

Er zijn al veel tevreden klanten geweest, zie hieronder een aantal ervaringen van anderen

Super leuk voor de kids

Super leuk voor de kids, van begin tot het eind een feestje. Aanrader!

 
 
 
Door Tobias Kaandorp op Google

Goochelaar Joost is DE BESTE!

Goochelaar Joost is DE BESTE!

Enthousiast, gedreven en kundig!

Enthousiast, gedreven en kundig! Fantastisch dat je op het feest voor (oud)bewoners in De Glind mensen zoveel plezier hebt gedaan!

 
 
 
Door Rudolph Stichting op Google

Een echte goochelaar

Hij is vorige maand bij ons op de Prof. GROENSCHOOL geweest geweldig. Een echte goochelaar.

 
 
 

Echt een aanrader!

Wat een feestje met Joost! De kinderen hebben genoten, en de ouders stiekem ook. Echt een aanrader!

 
 
 

Snel overleg, makkelijk afspraken maken en een prima prijs

Geweldig enthousiaste goochelaar die voor een ontzettend leuke middag heeft gezorgd voor onze dochter. Snel overleg, makkelijk afspraken maken en een prima prijs. Zeer aan te bevelen dus.
 
 
 
Door Anne Vermeulen op Google

Dit was van begin tot eind genieten

Wat was het leuk. De kinderen van de BSO lagen dubbel van het lachen. En de PMers trouwens ook. Dit was van begin tot eind genieten. We keken vol verbazing hoe de ene na de andere truc voorbij kwam en dat allemaal met humor, enthousiasme en spanning. Kortom, we zien er naar uit Joost weer te verwelkomen!

Door Marcelle Slotwijk op Google

Een enorm succes voor zowel de kids als de leerkrachten

Joost heeft een tweetal shows op onze school verzorgd. Een enorm succes voor zowel de Kids als de leerkrachten. Aangepast op leeftijd en interesse.
Dikke vette aanrader!

Door Gerco van Straten op Google

De kinderen hingen aan z'n lippen

Heb Joost op een feestje bezig gezien. De kinderen hingen aan z'n lippen, de vaders en moeders moesten ook lachen. Goeie show voor Kids van 4-10!

De voorbereiding en nazorg zijn ook perfect!

De kinderen genoten enorm van de show en de ballonnen, wijzelf hebben ook gelachen! De voorbereiding en de nazorg zijn ook perfect! Bedankt Joost!

Door Larissa Ronkes Agerbeek op Google

Wat ben jij goed zeg!

Joost, wat ben jij goed zeg!
Een absolute aanrader! Wat een genot; een kamer gevuld met verwonderde en schaterlachende kinderen die nog dagen napraatten over je feest. Net als wij trouwens haha.
Ik had eerlijk gezegd stiekem wat twijfels over een groep 9-jarigen en kleuters bij elkaar; zou dat te doen zijn? Maar je had ze van begin tot einde stuk voor stuk om je vinger! Wat een kunde, professionaliteit en vermaak. Een compleet feest!
Met één woord: TOP!

De kids lagen letterlijk op de grond van het lachen

Echt een aanrader! Goochelaar Joost gevraagd op te treden op het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje van 5. De kinderen lagen letterlijk op de grond van het lachen en ze praten er na weken nog over.

Door Carien Akkermans - Boesenach op Google

Zeker een aanrader

Een optreden van Goochelaar Joost is zeker een aanrader. Al 3 jaar komt hij spelen op het sinterklaasfeest voor vluchtelingenkinderen. Zij liggen dubbel van het lachen en weet de kinderen te verassen met zijn goocheltrucs. Ook worden ze er actief bij betrokken.

Door Marjola van Kuijk op Google

Alle kids onwijs genoten, wij ouders trouwens ook!

Goochelaar Joost is echt een aanrader! Een geweldig verjaardagsfeestje voor mijn zoon gehad. Alle kids onwijs genoten, wij ouders trouwens ook!! Echt top!

Door Janette Hamoen op Google

Vriendelijk en heel meedenkend in het contact

Dubbel gelegen van het het lachen tijdens een kinderfeestje thuis, niet alleen de kinderen, maar de ouders ook. Het mooie is dat je steeds denkt, 'ja dat zie ik ook wel' maar dat er dan toch steeds een onverklaarbare verrassing uit de hoed te voorschijn komt. Vriendelijk en heel meedenkend ook in het contact. Super en zeker aan te raden!

We hebben een geweldige avond gehad en veel gelachen

We hebben een geweldige avond gehad en veel gelachen. Super hoe je de boodschap van Jezus op een hele eenvoudige en leuke manier hebt gedeeld . We wensen je veel zegen toe met je werk
 

Wat een FEEST is de show van Joost!

Wat een FEEST is de show van Joost! Alle kinderen hebben gelachen en genoten van het begin tot het eind. Ook wij vonden de show erg leuk. Joost is bovendien erg prettig in de communicatie en professioneel. Enorme aanrader!

Door Esther Burgers op Google

De kinderen hebben zich rot gelachen en vonden het super

Geweldig. Joost ingehuurd voor een kinderfeestje voor 10 kids in de leeftijd van 5 en 6 jaar. De kinderen hebben zich rot gelachen en vonden het super. Zelfs wij als volwassene vonden het echt leuk om mee te maken. Joost denkt ook mee met je en komt iets eerder voor het geval dat nodig is. Hier wel want de kinderen konden niet wachten. Gelukkig was Joost er al. Ik raad hem zeker aan.

Alle kinderen waren enthousiast

Goochelaar Joost kwam op het kinderfeestje van mijn zoon (7 jaar). Wat was het een geslaagd feestje! Alle kinderen waren enthousiast. Show zat van begin tot eind goed in elkaar. Ook het contact vooraf was erg fijn (via email en telefonisch om alles goed op elkaar af te stemmen). Ik kan iedereen goochelaar Joost aanraden voor een geslaagd feestje!

Zowel het contact vooraf als de show zelf was top!

Zowel het contact vooraf als de show zelf was top! Mijn zoontje die 7 werd, zijn neefjes en nichtjes en alle ouders hebben enorm genoten. Een aanrader!

Hij wist ze een uur lang gefascineerd te houden

Goochelaar Joost gaf een fantastische show voor een groep van 15 nieuwsgierige kinderen. Hij wist ze een uur lang gefascineerd te houden en had de lachers op zijn hand. Erg knap, zeker een aanrader dus!

Door Loes Fels-Koster op Google

Absoluut een topper!

Wij hebben genoten van de performance van Joost op de verjaardag van mijn dochter (8). Hij neemt de kinderen op een superleuke manier mee in zijn performance en workshop. Ook voor volwassenen valt er veel te lachen. Absoluut een topper!

Het was perfect voor de leeftijd ingespeeld

Joost gaf een geweldige show voor onze zoon van vijf en zijn vriendjes en vriendinnetjes! Het was perfect op de leeftijd ingespeeld, en ik ben ervan overtuigd dat hij een groep oudere kids of zelfs volwassenen ook goed zal vermaken. Een topper!

Door Leentje Sijsma op Google

Kom gauw nog een keer Joost, welkom!

Joost is een topper om uit te nodigen, waar zowel volwassen als kinderen een smile voor oor tot oor van op hun gezicht krijgen. Hij houdt rekening met wensen van zijn klanten en is flexibel en meedenkend. Op onze school vonden de kinderen het jammer toen de show weer afgelopen was. Tijdens de show lagen de kinderen in een deuk om zijn grappen en waren ze vol verwondering om zijn trucs. Kom gauw nog een keer Joost, welkom!

Echt een hele fijne ervaring

Super leuke show! Kids van begin tot het einde gelachen, Joost had hun aandacht continue vast. Ook voor volwassenen heel grappig! Prettig contact met Joost, echt een hele fijne ervaring. Dikke aanrader

Groot succes!

Wij hadden Joost voor de verjaardag van onze zoon die 6 jaar werd: Groot succes! Super hoe Joost 8 stuiterende kleuters ruim een uur weet te boeien!

Door Gijs Hagemans op Google

Hier kan geen kinderfeestje ooit nog tegen op!

Wat een fantastische ervaring hadden wij met Goochelaar Joost! Hij is komen goochelen op het kinderfeestje van onze dochter die 7 werd. De afstemming van te voren verliep zeer prettig. We hebben veel flexibiliteit en ook betrokkenheid ervaren. En de show zelf was werkelijk fantastisch. De kinderen hebben ontzettend genoten en gelachen en wij als ouders ook! Hoe hij de interactie met de kinderen vormgeeft is briljant, heel goed ingespeeld op de belevingswereld en leeftijd van de kinderen. Echt genoten!! Hier kan geen kinderfeestje ooit nog tegen op!

Door Heleen de Boer op

Hoogtepunt van de vakantie

Helemaal top!! Joost heeft de hele zomer lang super toffe shows gegeven op de camping. De gasten keken er naar uit en gaven elkaar tips om hier echt heen te gaan. Zelfs de woorden “hoogtepunt van de vakantie” kwamen aan bod. Niet alleen voor kinderen maar de papa’s mama’s opa’s en oma’s hebben de lach spieren goed gebruikt. Ja goochelaar Joost heeft nooit teleurgesteld. Makkelijk in de omgang en afspraken worden soepel snel en flexibel gemaakt!

Door Joyce Boon op

Zeer goede communicatie voor- en achteraf!

Geweldige energie en kunsten, weet tegelijk zowel 5 jarigen als 9 jarigen bijna een uur lang constant aan het lachen te krijgen, allen op de puntjes van hun stoel. Zeer goede communicatie voor- en achteraf.
Van harte aan te bevelen voor (kinder)feestjes

Door Anne Guus Teerhuis op

De kids vroegen al of hij er volgend jaar weer is

Wij hebben Joost ingevlogen voor een kinderfeestje (leeftijd rond de 8) en het was echt alleen maar lachen, gieren en brullen. Vanaf dat hij binnen komt totdat hij de deur uitgaat is het één groot feest. Joost gaat super leuk om met de nieuwsgierige kids en weet bij iedereen snel een lach op het gezicht te toveren. Ook het jongere broertje van 4 jaar vond het geweldig en lag continue in een deuk.
Daarnaast is Joost in zijn communicatie richting de ouders zeer professioneel. Hij reageert snel, erg puntueel, is zeer volledig. Wij bevelen hem zeker aan en zouden hem zo weer uitnodigen. De kids vroegen al of hij er volgend jaar weer is :)

Door Mischa van Dijk op Google

Van de ouders kreeg ik terug dat de kids er helemaal vol van waren

Wat was het een feest 27 juni toen Joost op Dex z’n 6e verjaardag & kinderfeestje langskwam. De kids hebben gelachen, gegiecheld en goed meegeholpen. En van de ouders kreeg ik terug dat de kids er helemaal vol van waren. In geuren en kleuren werden de trucs thuis na verteld. Voor ons GESLAAGD!

Joost is geweldig!

Joost is geweldig! We kenden Joost al van zijn show bij het Sinterklaasfeest in Voorthuizen. Als verrassing hebben we hem uitgenodigd voor het kinderfeestje. En een verrassing was het zeker! De kinderen lagen dubbel van het lachen. En ze waren zeer verbaasd dat ze nog beter konden goochelen dan Joost. Joost is echt een aanrader en maakt je feestje onvergetelijk!

Zonder Goochelaar Joost is ons feestje niet meer compleet!

Zonder Goochelaar Joost is ons feestje niet meer compleet!! Wij vonden het weer fantastisch!! Voor zowel klein als groot!!! Bedankt!!!

Professioneel, megagrappig, alle aandacht van kids en volwassenen

Professioneel, megagrappig, alle aandacht van kids en volwassenen. Van begin tot eind een feest met blije en lachende mensen. Het kinderfeest was een succes. Bijzondere beleving!

Joost, wat ben jij goed zeg!

Joost, wat ben jij goed zeg!
Een absolute aanrader! Wat een genot; een kamer gevuld met verwonderde en schaterlachende kinderen die nog dagen napraatten over je feest. Net als wij trouwens haha. Ik had eerlijk gezegd stiekem wat twijfels over een vrij grote groep 9-jarigen en kleuters bij elkaar; zou dat te doen zijn? Maar je had ze van begin tot einde stuk voor stuk om je vinger! Wat een kunde, professionaliteit en vermaak. Een compleet feest! Zelfs onze kleuter, vaak wat schuw, stond moeiteloos én trots je assistent te zijn.
Met één woord: TOP!

Dank dank dank voor ons beste partijtje tot nu toe!

Jeeeeeeemig wat een super duper toffe act!!!!! 10 kinders van 7 jaar hingen aan zn lippen en hebben nu nog buikpijn van het lachen! Ikzelf trouwens ook
Als zelf entertainer zijnde zeg ik “the dude’s got skills”
Dus mocht iemand die nog twijfels heeft dit lezen, ik zeg echt gaan met die banaan, Joost is echt te gek!
Dank dank dank voor ons beste partijtje tot nu toe (dat wordt nog wel even goed nadenken volgend jaar (thanks)

Absoluut een aanrader!

Wat een feest was het zaterdag. Een woonkamer vol meiden van rond de 7. Bij binnenkomst was alle aandacht gericht op Joost. Leuk dat ze zoveel mee mochten doen en wat hebben we gelachen met zijn allen.
Absoluut een aanrader!
Bedankt Joost!

Schaterlachende kinderen, van begin tot eind geboeid

Schaterlachende kinderen, van begin tot eind geboeid. Wat hebben de kinderen en de juffen van groep 1 en 2 basisschool De Brugge onwijs genoten van de optredens van goochelaar Joost!

Wij nodigen Joost vaker uit op onze basisschool!

Tijdens ons eindfeest met het thema: ‘theater’ heeft Joost 3x een geweldige show neergezet. Hij neemt alle kinderen (60 per show) mee in een interactieve show vol grappen voor de kinderen en de volwassen. Iedereen heeft ervan genoten, wij nodigen Joost vaker uit op onze basisschool!

Jouw unieke en pedagogische benadering maakt jouw optreden voor veel doelgroepen een aanrader!

Wat hebben de kinderen en ook veel volwassenen genoten van jou optreden. Prachtige ballonnen werden er gemaakt en tussendoor waren er leuke goocheltrucs. Jouw unieke en pedagogische benadering maakt dat jouw optreden voor veel doelgroepen een aanrader is.

Hij kwam binnen en gelijk alle aandacht en de kids hingen aan zijn lippen

ontzettend leuke show op verjaardagsfeest van mijn zoon! hij kwam binnen en gelijk alle aandacht en de kids hingen aan zijn lippen... de leeftijd van 4 tot 12 van begin tot het eind geboeid en vooral heel veel gelachen... (de ouders ook trouwens)

Door Debbie Striegel-Bakker op

Iedereen die op zoek is naar een super grappige en professionele goochelaar, aarzel niet en boek deze man!

Iedereen die op zoek is naar een super grappige en professionele goochelaar, aarzel niet en boek deze man! Geweldig leuke trucs afgestemd op ´t publiek. In dit geval hingen 9 kleuters (en 2 ouders) 45 minuten lang aan zijn lippen. Er is ontzettend veel gelachen. De show is interactief, iedereen komt aan de beurt. Echt ´n aanrader!
Ook het contact voor en na is professioneel, Joost komt zijn afspraken na en heeft zijn zaken goed voor elkaar. Heel fijn!

De kinderen kwamen thuis met prachtige verhalen over het feestje met goochelaar Joost

Goochelaar Joost is zeer professioneel. Maakt zowel de kinderen als de volwassenen aan het lachen. De controle over zoveel kinderen houden lijkt voor Joost geen enkel probleem. De kinderen kwamen thuis met prachtige verhalen over het feestje met goochelaar Joost. Zeer tevreden! Een echte aanrader voor een kinderfeestje

De kinderen ( ruim 180!!) hebben aan een stuk genoten van de energie en goochelkunsten van Joost

Joost heeft een optreden verzorgd op ons kindercarnaval . De kinderen ( ruim 180!!) hebben 45 minuten geboeid aan een stuk genoten van de energie en goochelkunsten van Joost. Het optreden van Joost past op ieder feest !

Het was voor jong en oud een plezier om naar te kijken

Goochelaar Joost heeft voor onze kindercarnaval een super leuke show gegeven. Het was voor jong en oud een plezier om naar te kijken, kinderen worden ook mee genomen in de acts die hij doet. Het was een super leuke middag.

Tijdens de acts scant hij de kids zo goed, dat hij ze enorm goed inschatten en daarop kan inspelen. Geweldig!

Goochelaar Joost, weet iedereen aan het lachen te maken; jong en oud! Hij weet hoe hij in moet spelen op de kinderen. Tijdens de acts scant hij de kids zo goed, dat hij ze enorm goed inschatten en daarop kan inspelen. Geweldig!

Goochelaar Joost was just fantastic! 5 million stars!

Goochelaar Joost was just fantastic! He came for my daughter's birthday and I cannot stress enough how awesome he was with all the kids. very professional business-wise and very silly and engaging performance-wise. 5 million stars!

Het was geweldig! Wat een enthousiasme!

Het was geweldig! Wat een enthousiasme!

Betrekt alle kinderen erbij en doet het onwijs leuk! Hij krijgt iedereen aan het lachen

Was was het super leuk!! Het was de hoogtepunt van de middag. Die pretgezichtjes waren goud waard. Betrekt alle kinderen erbij en doet het onwijs leuk!! Hij krijgt iedereen aan het lachen

Door Natasja Lieftink Dijkhuizen op Facebook

Echt super leuk! Kindjes hebben in een deuk gelegen

Echt super leuk! Kindjes hebben in een deuk gelegen

Joost communiceert en regelt alles ook heel professioneel en is erg klantgericht

Wij hebben een erg geslaagd feest gehad met goochelaar Joost en 11 4-6 jarige kids. Kinderen non-stop aan het lachen, hij weet ze heel goed te betrekken en toch orde te houden, hij is grappig en doet leuke trucs. Van begin tot eind een succes. Joost communiceert en regelt alles ook heel professioneel en is erg klantgericht. Heel erg genoten en erg aan te raden.

Fantastisch, ook als het gaat om interactie en humor tijdens de act!

Fantastisch, niet alleen wat betreft goochelen, ook als het gaat om interactie en humor tijdens de act!

Wij nodigen hem zeker nog een keer uit!

Vorige week is Joost bij ons op de buitenschoolse opvang geweest. Het was lachen gieren brullen! Wij nodigen hem zeker nog een keer uit!

Door Sylvia Wolbink Borgmeijer op Facebook

Wat hebben de kinderen ontzettend genoten van de show

Van de week is goochelaar Joost bij ons op BSO Bijdehandjes geweest! Wat hebben de kinderen ontzettend genoten van de show. Nogmaals hartelijk dank!!

Wat een fantastische show heeft Goochelaar Joost neergezet

Wat een fantastische show heeft Goochelar Joost neergezet op Camping de Wije Werelt. Het theater zat helemaal vol! Zelfs voor de volwassenen was het leuk om naar te kijken. De kinderen hebben de hele avond nog nagepraat over de goochelaar. Zeker een aanrader!

Geweldig entertainment voor jong en oud!

Geweldig entertainment voor jong en oud! Joost heeft op ons 12,5 jarig huwelijksfeest een geweldige show gegeven. Klapstuk van de avond!

Een echte aanrader!!!

Goochelaar Joost is echt een fantastische goochelaar die er vanaf minuut 1 een feestje voor maakt voor de kids (en ouders). Een echte aanrader!!!

Door Roelfke Buitink-van de Pol op Facebook

De kids zaten echt in een constante lachstuip

Joost, wat was je goed vanmiddag op het kinderfeestje van Thabo! De kids zaten echt in een constante lachstuip, en trouwens, wij volwassenen lagen ook in een deuk. Fantastisch!

Het was super een dikke aanrader

Ik had Joost al eerder gezien bij onze kinderopvang. Vandaag tijdens de koreinworkshopdag deelde Joost naast zijn toffe trucs ook zijn verhaal achter het goochelen. Het was super een dikke aanrader.

Joost is een geniale man

Joost is een geniale man, die met veel passie kwam goochelen op de multiculturele jongerenkampen van stichting Gave. Zowel voor Nederlanders als net nieuw gekomen Nederlanders is het erg leuk. Zijn woordjes grapjes zal niet iedereen snappen vanwege de gebrekkige taalkennis maar zijn kunsten zijn voor iedereen zichtbaar en een raadsel! Joost enorm bedankt!

Door Janneke Berg van Maanen op Facebook

Joost was fantastisch tijdens de Fakkeltocht

Joost was fantastisch tijdens de Fakkeltocht. De act helemaal aangepast aan de tijd van Bethlehem 2017 jaar geleden 

Joost wist jong en oud aan het lachen te krijgen.

Hij haalde bij elke act steeds 1 of meer kinderen uit het publiek. Joost wist de kinderen goed te betrekken bij de act en de kinderen genoten er zichtbaar van. Kortom: een aanrader.