Kinderfeestjes

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven, waarbij je niet hoeft te twijfelen of alle kinderen zich vermaken? Bij mijn verjaardagshow, hoef jij even niet om te zien naar de kinderen: die zijn té druk met lachen en genieten! 

Met zo'n honderd verjaardagsfeestjes per jaar, kan ik inmiddels wel zeggen dat er weinig zo leuk is als een goochelshow op een kinderfeest. Wil je een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes? Dan zit je goed!

Een goochelshow op een feestje is precies dat: echt een feest. Lachen, gieren en brullen! Het is een interactieve, kleurrijke, spetterende show. Er is veel interactie met het publiek en de jarige mag natuurlijk komen helpen. Sterker nog, de jarige wordt de ster van de show! De magie gebeurt letterlijk in zijn/haar handen!

Zelf ben ik fulltime en professioneel kindergoochelaar. De focus ligt altijd op het vermaken en entertainen van de jarige en zijn gasten. Door mijn toneel- en pedagogische achtergrond voelt de show ook écht als kindertheater en niet alleen als zomaar een serie goocheltrucjes.

Er zijn drie verschillende mogelijkheden: de super verjaardagshow van 30 minuten, de super-duper verjaardagshow van 45 minuten of de Alles-uit-de-Kast verjaardagshow van 75 minuten. En natuurlijk kan ik naderhand ook nog wat langer blijven om voor iedereen een ballon te maken! De jarige krijgt natuurlijk de grootste en mooiste!

Interesse of nog vragen?

Neem gerust even contact met me op en wellicht kan ik je vragen beantwoorden of kunnen we een leuke show plannen!

Contact

"Wij nodigen hem zeker nog een keer uit!" Sylvia Wolbink Borgmeijer