Kinderfeestjes

Wil jij je kind een onvergetelijk kinderfeestje geven, waarbij je niet hoeft te twijfelen of alle kinderen zich vermaken? Bij mijn verjaardagsshow, hoef jij even niet om te zien naar de kinderen: zij zijn té druk met lachen en genieten! 

Met jaren ervaring en honderden shows achter de rug, kan ik inmiddels wel zeggen dat er weinig zo leuk is als een goochelshow op een verjaardagsfeestje. Wil je een onvergetelijk feest voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes? Dan zit je bij mij goed!

Een goochelshow op een feestje is ook echt een feest. Lachen, gieren en brullen! Het is een interactieve, kleurrijke en spetterende show. Er is veel interactie met het publiek en de jarige mag natuurlijk komen helpen. Sterker nog, de jarige kan uiteindelijk veel beter goochelen dan ik, wat voor de nodige hilariteit zorgt.

Er zijn drie verschillende mogelijkheden: de super verjaardagshow van 30 minuten, de super-duper verjaardagshow van 45 minuten of de mega verjaardagshow van 60 minuten. Meer weten? Vul het contactformulier in en dan plannen wij het feestje van jouw kind!

Interesse of nog vragen?

Neem gerust even contact met me op en wellicht kan ik je vragen beantwoorden of kunnen we een leuke show plannen!

Contact

"De kinderen ( ruim 180!!) hebben aan een stuk genoten van de energie en goochelkunsten van Joost" Mark van Driel